2019. okt 02.

Hogyan mosom a juiceba az alapanyagot és hogy lehet a műanyagot kivinni a szervezetből :)

írta: Xiren
Hogyan mosom a juiceba az alapanyagot és hogy lehet a műanyagot kivinni a szervezetből :)

Nagyon sokszor téma és kérdezitek, hogy a zöldség-gyümölcsöt kell e hámozni, hogy a héja mennyire jó vagy nem jó. Van róla egy külön posztom, hogy mennyire sok dolog héja szuper egészséges, viszont tudjuk jól, hogy ha nem biot veszünk, akkor kezelik ezeket vegyszerrel, ha meg bio, akkor meg mindenféle egyéb természetes dolog lehet rajta, amit nem túl jó megenni. Próbáltam már pár házi praktikát, de most ez a kedvencem :)

Érdemes megnézni a videó végét is, ahol látszik hogy oldja ez a csodaszer a műanyagot. :)

Ez az olaj zseniális, nem túl rég ismerkedtem meg vele, de hamar a kedvencem lett. Fontos, hogy nem akármilyen olaj jó erre, egyről tudok ami ilyen CPTG minősített illóolaj lenne (kb. 1000 citrom héjából állítanak elő fél kiló ilyen illóolajat, amihez semmi más adalék nem került, tényleg tiszta). Amellett hogy erős fertőtlenítő hatása van, oldja a szervezetbe nem odavaló dolgokat, mint pl a műanyag. Nem akartam elhinni, őszintén szólva én ezért vettem az elsőt és kipróbáltam :D Hungarocellre csepegtettem, és valóban, pár másodperc alatt szépen lebontja a citrom a műanyagot, ezt ennek a videó végén is láthatjátok (de erről csináltam egy külön videót is), épp ezért műanyagból nem célszerű inni :) Ajánlott ezért pl veseköveseknek is, azt is szépen ki tudja pucolni. De ugyanígy minden mű dolgot amit bevittünk évek alatt a szervezetbe, szépen tisztítja kifele, illetve nyugtató hatása is van és még az emésztést is segíti, a szervezet természetes részeit nem bántja, csak segíti. Lehet illatozni tenyérbe csepegtetve, én a vizembe is szoktam belecsepegtetni 2-3 cseppet és isteni ízt ad neki, ja és azóta hogy ezt iszom, nem kívánom úgy az édességet se :) Ezt boltban nem kaphatjátok, de írjatok nyugodtan nekem személyesen ide, ha szeretnétek további infókat róla, vagy ha kipróbálnátok, segítek beszerezni, akár kisker ár alatt is. :)

 

A citrom illóolaja halvány zöldessárga színű, a gyümölcs héjából hidegsajtolással készítik. Üde, könnyed, tiszta, friss illatú. Kb. 1000 citrom héjából állítanak elő fél kiló illóolajat.Gyerekek és kismamák is nyugodtan használhatják.

Napozás, szoláriumozás előtt vagy túlérzékeny bőrön nem ajánlott alkalmazni, mert fényérzékenyít, így a bőr leég.

Tisztán se alkalmazzuk, mert bőrmaró tulajdonságú.
Ez az egyik legnépszerűbb olaj, ami többféleképpen használható és számos előnyeiről jól ismert. A citrom héjából hidegsajtolással nyerik ki, hogy megőrizze finom jellegét és hatékony tulajdonságait.

• Tisztítja a levegőt és a konyhai munkafelületeket
• Természetesen tisztítja a szervezetet és segíti az emésztést
• Elősegíti az egészséges légzést

Felhasználási módok:

-Használható aromatikusan, belélegezve.
-Használható külsőleg, bőrön.
-Belsőleg használható üres kapszulába csepegtetve vagy 1,5 dl folyadékban feloldva.

Bőr érzékenység:
-Használható külsőleg hígítás nélkül

Mire használjuk még?

- Segít megállítani a vérzést (foghúzás,borotválkozás, vágások, karcolások miatti vérzéseket)
- Fertőtlenítőként kisebb vágások, sebek esetén.
- Illatosítja a levegőt: kis szórófejes üvegbe tegyünk vizet és néhány csepp citromolajat, permetezés. Előtte mindig rázzuk fel!
- Párologtathatjuk is diffúzerben, frissít, elűzi a depressziót, oldja a stresszt, felvidít, megnyugtat.
- Egy pohár vízben 1 csepp citromolaj elkeverve csillapítja a gyomorégést, serkenti az epeműködést, javítja az emésztést.
- Segít leküzdeni a betegségeket, nagyon ajánlott nemcsak otthon,de kórtermek, orvosi várók légterébe permetezni vagy párologtatni.
- Enyhíti a torokfájás kellemetlen tüneteit : 2 kanál mézben keverjünk el 1-2 csepp citromolajat, ezt keverjük bele 1 pohár langyos vízhez. Ez segít a torokfájás, hörghurut, asztma és influenza kellemetlen tüneteinek elviselésében.
- Lázcsillapításra is nagyon jó: 4-5 csepp citromolajat (kisgyerekeknél 1-2 cseppet) és levendulaolajat tegyünk bázisolajba és kenjük be vele a talpat, a homlokot és a csuklót!

Szólj hozzá

gyümölcs egészség zöldség lúgosítás léböjt gondolataim étrend alapanyagok gyik jótékony juice olajok