2019. okt 09.

Esszenciális olajok és végre a jól alvás :)

írta: Xiren
Esszenciális olajok és végre a jól alvás :)

Gondoltam elmesélem milyen jól aludtam, ami nálam mostanában sajnos ritkaság :) Még új vagyok az olajok világában, de már most teszik :)
Barátom már kapott új munkát de még felmondási idejét tölti olyan pozícióban, ahol műszakozni kell, így a héten éjszakás is volt, ami azt jelenti, hogy amikor hazajött hajnalban én még aludtam volna normál esetben, de akármilyen halkan is jött haza, az ajtónyitásra mindig felkeltem és nem nagyon tudtam utána a maradék kb 1.5-2 órára visszaaludni. Emellett sokszor rosszul aludtam mostanában, félálomban felkelve azt se tudtam kb. hol vagyok, ki vagyok, rosszakat álmodtam, így sokszor az hogy éjszaka van nekem inkább nyomasztó volt, minthogy pihentető.
Na, gondoltam tegnap kipróbálom az új olajokat. Tettem egy kis balance-t, anchor-t, align-t a talpamra, serenity-t a csuklómra. Már elalvás előtt olyan nyugalom és béke lett rajtam, ami ritka és hihetetlen jó érzés volt, olyan béke magammal és a világgal. :)

Nagyon rég nem éreztem ilyet. Elég sokat dolgozok a lelki dolgaimon, bajaimon és egy többször kijött már hogy ez hiányzik nagyon, ezt az érzést kellene elérni, egység a világgal, másokkal, béke magammal és a világgal, de sose tudtam hogy, mert hát ugye tükörbe néz az ember és nem feltétlenül ez az érzés fogja el. Tegnap este lefekvés előtt még kézmosás közben a tükörbe néztem és akkor kezdett elfogni nagyon ez az érzés és szuper volt :)

Nagyon nagyon lelkes vagyok az olajokkal kapcsolatban, egyre többet tapasztalok én is róluk, és naponta olvasom másoktól is kinek miben segített már.

Bárki akit érdekel a téma, írjon nyugodtan, ezek az olajok nem kaphatóak boltokban, csak egy rendszerben, viszont tudok segíteni, hogy a lehető legjobb opciót megtaláljuk nektek arra, hogy akár regisztráció nélkül is tudjatok jó áron vásárolni :) Szóval akit érdekel, írjon facebookon. :)

Szólj hozzá

egészség recept lúgosítás léböjt böjt étrend jótékony juice olajok doterra