2019. okt 09.

Újonnan felfedezett csodaszerek - esszenciális olajok :)

írta: Xiren
Újonnan felfedezett csodaszerek - esszenciális olajok :)

A citromolajos két videó után elég sokan megkerestetek, és kértétek, hogy a többi olajról is írjak véleményt. Tervezem ezt mindenképpen, viszont még én is tapasztalgatom, tesztelgetem őket. Aki régebb óta követ, tudhatja, hogy csak olyat szeretek ajánlani amit próbáltam és bevált :) Szóval el fogom kezdeni a többi olajat is bemutatni szép sorjában. :) Ahogy egyre jobban mélyedek bele egyre lelkesebb vagyok és nagyon nagyon örülök, hogy megismerkedtem ezzel és nagyon remélem hogy ezzel is sok embernek fogok tudni segíteni. Napi szinten látva, olvasva a tapasztalatokat tényleg csodaszerek ezek :)

Bárki akit érdekel a téma, írjon nyugodtan, ezek az olajok nem kaphatóak boltokban, csak egy rendszerben, viszont tudok segíteni, hogy a lehető legjobb opciót megtaláljuk nektek arra, hogy akár regisztráció nélkül is tudjatok jó áron vásárolni :) Szóval akit érdekel, írjon facebookon. :)

Úgy döntöttem egy új menüpont alatt fogjátok ezeket találni, ahogy van saját vagy közvetlen környezetemben tapasztalat teszem őket fel ide, hogy ti is lássátok mennyi mindenre használható és milyen sokrétű is ez. :)

Ha addig is van bármi kérdésetek, vagy van olyan olaj amiről szívesen hallanátok, jelezzétek és összeszedem róla amit tudok :)

Szólj hozzá

egészség fogyás lúgosítás léböjt gondolataim böjt étrend olajok doterra